Сторінки

понеділок, 13 листопада 2017 р.

Семінар-тренінг «Удосконалення професійної компетентності педагогів ПТНЗ з використання ІКТ та ресурсів мережі Інтернет

Новий якісний етап у розвитку освіти можливий лише за умови інтенсивного запровадження інформаційно-комунікаційних технологій в професійній діяльності педагога для якісної підготовки учнів до життя за умов інформатизації суспільства.
         8 жовтня 2017 року, на базі нашого ліцею, відбувся семінар-тренінг «Удосконалення професійної компетентності педагогів ПТНЗ з використання інформаційно-комунікаційних технологій та ресурсів мережі Інтернет» для різних категорій педагогічних працівників. Тренінг проводила Палош Н.М., завідувач інформаційно-аналітичного кабінету Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.
        У семінарі взяли участь 13 педагогічних працівників, серед яких заступники директори, методист, викладачі загальноосвітніх та спеціальних дисциплін, а також  майстри виробничого навчання.
      Перед початком тренінгу педагоги пройшли онлайн тестування за допомогою програмного продукту «Майстер-тест», яке дало можливість отримати інформацію про програмні продукти, які використовують у своїй роботі.
семінар-тренінг

Немає коментарів: